Rulada cu spanac

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2013 | 949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 ml smantana
  • 4 lg faina
  • praf de copt
  • sare piper oregano
  • 100 gr masline fara samburi
  • 200 gr branza de vaci
  • 200 gr spanac tocat
  • 2 catei usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac:

Batem ouale cu telul.


Adaugam smantana si condimentele.adaugam faina si praful de copt.


Dam la cuptor in tava mare a cuptorului la 180 grade timp de 10-15 min


Amestecam spanacul cu branza si usturoiul


Cand blatul de rulada s-a copt in rulam cu tot cu foia de copt.


Dupa ce se raceste il derulam.


Punem compozitia cu branza si spanac si rulam din nou.dam la rece 2 ore


Taiem felii si decoram cu ketchup


E un aperitiv usor de preparat!


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

babi5 1

12.11.2013, 16:47

Rocsi 1

12.11.2013, 20:38

nadea68 1

12.11.2013, 21:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9780 puncte

oanapl

8920 puncte

RODIMUR

8820 puncte

Rocsi

7100 puncte

Valclaudia

5880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac