Rulada cu spanac

de AndrutzaP in Mancaruri de post, 22 Mar 2016 | 5686 vizualizari

 

Rulada de mai jos am facut-o din doua motive :
1-Eu nu amestec alimentele in dieta mea personala, asa ca sunt obligata sa improvizez mereu.
2-Maine vine bunica in vizita si ea tine post.
 

 

INGREDIENTE

  • 350 g spanac congelat
  • 1/2 pachet aluat pentru placinta
  • 1/2 ceapa
  • 5 catei usturoi
  • sare, piper
  • ulei de masline extravirgin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac:

  Ceapa tocata marunt se pune la calit in 2 linguri de ulei de masline extravirgin. Dupa ce s-a calit pe jumatate ceapa, se adauga usturoiul pisat si se mai lasa, la foc mic, 3 minute. Apoi se adauga spanacul decongelat si scurs foarte bine. Spanacul se lasa la foc mic pana ce ramane fara pic de zeama. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se da la o parte de pe foc.

   Foaia de placinta se intinde pe blatul de lucru si se unge cu ulei de masline. Spanacul racorit se intinde uniform pe toata suprafata foii. Se ruleaza foaia de placinta si se unge cu ulei de masline. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptorul incins la 150 grade pentru 30 minute.

   Rulada se portioneaza dupa dorinta si se serveste rece sau calda, dupa dorinta si gust.

 

TIPS-URI

1

Ungeti foaia de placinta cu ulei suficient pentru a nu se usca.

2

Spanacul trebuie sa fie gatit foarte bine si fara pic de zeama, altfel rulada se inmoaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci