Rulada de carne

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2009 | 8526 vizualizari

 

Cand se apropie sarbatorile , bunica isi cauta celebru caiet cu retete. Printre ele am gasit si o rulada de carne.Nu mai stiu cand si de unde am luat-o. Important este ca o am, am facut-o si este foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 8 foi de clatita
  • Aluat pentru clatite:
  • 2 oua
  • 250 ml. lapte
  • 250 ml. apa minerala
  • 100 ml. ulei
  • 300-350 g. faina
  • Umplutura:
  • 500 g. carne de vita tocata
  • 1 ceapa
  • 3 oua fierte
  • mazare, morcovi, gogasari 
  • o legatura de marar
  • sare, piper cimbru dupa gust
  • 3-4 linguri ulei de masline
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne:

Se fac 8 foi de clatita.


Se caleste in ulei ceapa,se adauga legumele,sarea, piperul,cimbrul si mararul. Se lasa sa se raceasca putin, apoi se adauga carnea. Intreaga compozitie se imparte in 8 parti si se intinde pe folile de clatita . Peste carne se pune oul taiat marunt.


Se ruleaza, se pun intr-o tava unsa cu putin ulei, se rade cascaval deasupra si se da la cuptor timp de 15 minute la foc potrivit.

 

TIPS-URI

1

Se pot servi reci sau calde cu sos de rosii picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Teo 1

27.12.2009, 22:10

bunico, as minca si eu una;arata grozav, maine vreau sa fac si eu ,dar nu din clatite;muschi bine batut strat de carne tocata si peste ,legume cat mai colorate

ionix 1

15.01.2010, 13:37

sigur mi-ar placea asa ceva o trec la favorite

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:00

arata super bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Orez salbatic-garnitura