Rulada de carne cu ardei agro-dolce

de AnAmAryAnA in Pui, 18 Mar 2013 | 1605 vizualizari

 

Am prin gustul la scris si la postat retete asa ca va prezint cu succes sper, reteta cu numarul.....3.sper sa mai adaug un 0 cat de curand.

 

INGREDIENTE

  • 300-500 grame de carne tocata piept de pui
  • 2 ardei grasi rosii
  • o legatura de patrunjel verde
  • o bucata de pastrama,kaizer,sau orice alt preparat aveti
  • cativa catei de usturoi
  • 3 oua
  • sare,piper,cimbru
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri de otet
  • 2 linguri de ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne cu ardei agro-dolce:

Mai intai condimentam carnea cu sare,piper,cimbru si usturoi pisat bine sa se amestece aromele.


Punem 2 oua la fiert si le fierbem tari.


Ardeii ii taiem fasii subtiri si ii punem in tigaie la calit cu capacul pus.Cand sunt gata se scot si se face sosul agro-dolce...adica:in uleiul din tigaie punem otetul si zaharul si lasam 1 minut sa fiarba(amestecand continuu sa nu se arda zaharul).Rasturnam ardeii, presaram putina sare,punem capacul si stingem focul.


Bucata de pastrama o taiem fasii cat mai subtiri.


Revenim la carne si punem oul ramas,patrunjelul tocat marunt si amestecam bine.


Intr-o tava sau un vas termorezistent punem un strat de carne,feliile de pastrama(dar mai pastram cateva pentru ornat)ardeii si ouale taiate in jumate,si restul de carne deasupra.


Apoi punem feliile de pastrama ramase si dam la cuptorul incins pentru vreo 30 minute la foc mediu.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu salata.

2

E buna calda dar si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu ardei agro-dolce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Alinutza80 1

18.03.2013, 19:39

Sim0na 1

19.03.2013, 11:26

MotanLaOale 1

19.03.2013, 18:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Snitel milanez