Rulada de carne cu pesto si rosii cherry

de Catalina L in Porc, 18 Noi 2015 | 971 vizualizari

 

O reteta simpla si rapida.....

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc fara os
  • 2 linguri de sos pesto
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 ceapa
  • 100 g cascaval ras
  • 20-25 rosii cherry
  • sare, porc
  • paprika
  • 2 linguri unt
  • cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne cu pesto si rosii cherry:

Curatati ceapa si usturoiul si taiati-le marunt.


Bateti cotletele. Se condimenteaza cu sare si piper.


Punem peste cotlet: pesto, cascaval ras si rosii cherry taiate in 2.


Rulam si legam cu sfoara de bucatarie.


Le presaram cu paprika si le punem la prajit cu un pic de ulei sau unt.


Le prajim pe toate partile, adaugam apoi ceapa si usturoiul.


Revenim totul, adaugam rosiile, cimbrul, sare, piper si 10 cl de apa.


Fierbem totul pentru 10-15 minute.


Indepartam sfoara de bucatarie si taiem felii.


Am servit cu grau fiert si cu sosul propriu.


Pofta Buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu pesto si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Xandrinne 1

19.11.2015, 08:34

Aletta 1

19.11.2015, 08:38

miki_a 1

19.11.2015, 11:39

Ce meniu gustos si frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc la tigaie