Rulada de cascaval

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2016 | 6131 vizualizari

 

Un aperitiv care arata bine , se face usor si are un gust delicat . Acest preparat este perfect pentru a fi pus pe un platou de aperitive . 

 

INGREDIENTE

  • 200 gr cascaval (eu am folosit emmentaler)
  • cateva frunze de spanac
  • 1/2 ardei rosu
  • masline negre sau verzi fara samburi(aprox 10 bucati)
  • 3-4 bucati rosii uscate la soare
  • 2 linguri de crema de branza
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval:

Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic . Punem vasul pe foc si lasam sa se incalzeasca pana cand cascavalul devine foarte maleabil.

Intre timp taiem ardeiul, maslinele si rosiile marunt .

Pe masa de lucru scoatem cascavalul cu atentie sa nu ne ardem din ambalaj/punga si il intindem rapid cu un sucitor .

Il indem subtire .

Il ungem cu crema de branza , presaram deasupra frunzele de spanac, ardeiul taiat marunt, rosiile uscate   si maslinele .

Rulam cascavalul cat mai strans , infasuram intr-o folie alimentara si dam la frigider .

Se taie in felii de grosimea unui deget si se serveste .  

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Merisor 1

18.01.2016, 16:49

Minunata! De cand am si eu in plan sa fac una din asta, cred ca de prin 2012, de cand am ajuns aici

Rocsi 1

18.01.2016, 19:36

Super buna trebuie sa fie si are si aspect frumos!

miki_a 1

21.01.2016, 00:53

Buna idee! Imi place tare mult si aspectul!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de cascaval