Rulada de porc cu carnat, si cartofi cu rozmarin

de Sim0na in Porc, 20 Apr 2013 | 2825 vizualizari

 

Din cand in cand parca merge la fix o calorioasa d-asta.. :)

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de porc de 1 kg
  • 1 bucata carnat afumat
  • cascaval ras
  • sare
  • piper
  • ghimbir
  • boia iute
  • cimbru
  • oregano
  • 3 cartofi
  • boia iute
  • sare
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu carnat, si cartofi cu rozmarin:

Bucata de piept am condimentat-o, apoi am presarat putin cascaval ras, iar deasupra am pus carnatul afumat. Am rulat si am legat cu ata rulada, am uns-o cu ulei, am presarat cu boia iute si am pus-o intr-o tava tapetata cu hartie si unsa. Am adaugat o cescuta de apa si am dat la cuptorul preincalzit pentru cca 1 ora. Din cateva bucati de piept si carnat, am facut doua rulorui mai micute pe care le-am asezat langa rulada.


Intre timp am pregatit cartofii, i-am condimentat si i-am dat la cuptor pentru cca 40 minute.


Am servit rulada langa cartofii aromatizati, impreuna cu ceapa murata, ceapa murata in otet balsamic si castraveti in saramura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu carnat, si cartofi cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

ionela2682 1

22.04.2013, 09:38

ce bunataturiiiiii

Panacris 1

18.05.2013, 10:07

Sățioasă!

mihaelar63 1

10.06.2013, 23:24

Mancare serioasa , nu gluma

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de carne cu sos de cascaval si bere neagra