Rulada de porc cu carnati si kaiser

de Dea_Dea in Porc, 6 Apr 2013 | 1627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa porc
  • 2 bucati carnati subtiri semiafumati
  • 200 gr kaiser
  • 300 ml apa
  • 50 ml vin
  • 1 lingura miere
  • sare
  • piper
  • boia
  • praf de usruroi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu carnati si kaiser:

Pulpa de porc se transeaza, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare, piper, boia, usturoi. Se pune kaiserul taiat felii si carntul, apoi se ruleaza si se leaga.


Se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, boia, se pune in vas de yena, se adauga apa si vinul, se acopera cu folie si se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 40 min.


Se scoate folia se unge cu miere si se mai da la cuptor in 40 minute. Dupa aceste minute se scoate se intoarce si se unge cu miere si se mai da la cuptor inca 40 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu carnati si kaiser" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lau 1

07.04.2013, 14:42

Dea_Dea 1

07.04.2013, 17:11

Multumesc mult dragilor

Alina26 1

08.04.2013, 18:52

ce bine arata!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din carne tocata cu legume