Rulada de porc cu cascaval si ardei

de Poliana in Porc, 21 Dec 2012 | 12988 vizualizari

 

Craciunul se apropie cu pasi repezi, asa ca azi va aduc o rulada de porc, delicioasa, usor de facut si de mare efect.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr cotlet de porc
  • 100 gr pastrama de pui
  • 150 gr cascaval afumat
  • 1 ardei kapia rosu
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 1 lingurita mustar
  • 1/2 ceasca apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu cascaval si ardei:

Bucata de cotlet pe care am avut-o eu a avut o forma mai patrata, asa ca am taiat-o in doua pe verticala, obtinand doua bucati.. Fiecare bucata am taiat-o apoi in doua pe orizontala dar nu pana la capat, atfel incat sa obtin o bucata mai mare si mai subtire. Fiecare bucata de carne o batem bine cu ciocanul, o condimentam cu sare, piper si rozamarin dupa gust, o rulam si o dam la rece pentru o ora.


Separat taiem ardeiul fasii lunguiete. Pastrama o taiem felii subtiri iar cascaval il facem fasii lunguiete si subtiri.


Dupa ce carnea a stat suficient la rece o scoatem din frigider, o desfasuram si pe fiecare bucata de carne punem un strat subtire de mustar apoi pastrama de pui, ardeiul si cascavalul fasii ( le punem de-a latul bucatii de carne) si rulam strans. Prindem capetele cu scobitori si punem rulourile intr-o tava termorezistenta, turnam jumatate de ceasca de apa si acoperim cu folie.


Incingem cuptorul la 200 de grade si coacem rulada pentru 50 de minute asa 'sub acoperire'. Dupa cele 50 de minute dezvelim rulada, micsoram focul la 190 de grade si mai coacem rulada timp de 20-25 de minute pana cand e rumenita frumos deasupra.


O lasam la racit, apoi o portionam dupa preferinta si o servim cu mare pofta! Merge de minune ca aperitiv, dar si ca fel principal alaturi de o garnitura savuroasa de legume :)


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu cascaval si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Krystyan Trendy 1

31.10.2013, 19:37

buna de tot

Xandrinne 1

10.12.2016, 11:20

ancutsa 1

05.04.2017, 13:27

Delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc umpluta cu ou si ciuperci