Rulada de porc cu legume

de dakris in Porc, 9 Feb 2013 | 7708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • legume congelate
  • cascaval
  • condimente (dupa gust)
  • 6-7 felii sunculita, piept porc afumat, bacon etc
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu legume:

Carnea se taie de grosimea unui deget, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza, dupa gust. Se rade un strat de cascaval, se aseaza legumele congelate, apoi inca un strat de cascaval ras. Se ruleaza cu grija. Se "inveleste" rulada cu feliile de sunculita, se leaga cu sfoara, se introduce intr-o punga "magica" si se aseaza intr-o tava de chec. Se introduce in cuptorul preincalzit si se mentine cca 90 min, se taie cu grija punga, cu o foarfeca, apoi se mai tine inca cca 15 minute la cuptor pentru a capata o culoare rumena.


Am servit-o cu cartofi la cuptor.


 

TIPS-URI

1

Se poate umple cu orice fel de legume, se poate adauga ceapa ori usturoi, dupa gust.

2

Dupa ce legam rulada cu sfoara o putem presara cu boia de ardei, piper ori alte condimente, dupa preferinta.

3

Pupa de porc trebuie sa fie o bucata mai mare ca sa poata fi taiata mai usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

dakris 1

14.02.2013, 17:47

Multumesc, Teo, Jolygina!

babi5 1

03.06.2013, 14:52

dakris 1

04.06.2013, 13:50

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu carnat afumat