Rulada de pui cu spanac

de Miha in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2010 | 3967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • spanac
  • usturoi
  • 50 g cascaval
  • ardei gras rosu
  • ardei gras verde
  • sare si piper
  • boia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu spanac:

Pentru Sarbatorile de Paste am pregatit si aceste rulade, dupa reteta medalioanelor de pui.

Spanacul se opareste in apa in care am pus condimente si usturoi dupa gust. Se dau cateva clocote, pana se inmoaie putin. Se scoate intr-o strecuratoare, sa se scurga bine de apa si se lasa la racit.

Pieptul de pui se despica in doua, fara a taia pana la capat. Se acopera cu folie alimentara si se bate usor cu ciocanul de snitele. Punem fileul obtinut pe o bucata de hartie de copt, impaturim hartia si cu un sucitor aplatizam si uniformizam carnea.

Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei. Pe un capat al fileului punem umplutura si incepem sa rulam cat mai strans posibil.

O parte am umplut cu spanac, ardei rosu si cascaval, o parte cu ardei rosu si verde si cascaval. Umplutura poate varia in functie de preferintele fiecaruia.

Ruloul obtinut il invelim in hartia de copt si strangem bine la capete. Apoi il infasuram in folie de aluminiu, strans bine la capete.

Punem in vas cu apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca punem ruloul in apa. Acoperim cu capac si lasam la fiert la foc mic, jumatate de ora.

Se lasa la racit, se scoate folia si se feliaza.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada de pui cu spanac-0
Rulada de pui cu spanac-1

COMENTARII (6)

madi_marin

madi_marin 1

06.04.2010, 14:21

daaa....arata foarte frumos si cred ca este si foarte bun....

nadina73

nadina73 1

06.04.2010, 16:59

super

adnas54

adnas54 1

06.04.2010, 19:01

super miha

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!