Rulada din albusuri

de -Miti- in Prajituri, 15 Apr 2014 | 4029 vizualizari

 

Daca va raman albusuri de la cozonac,puteti incerca aceasta rulada.

 

INGREDIENTE

  • Pentru rulada:
  • 6 albusuri
  • 1 lingurita de apa de trandafir
  • 2 linguri de amidon Gustin
  • 1 1/2 lingurita de otet
  • 250 gr de zahar
  • Pentru umplutura:
  • 200 ml frisca indulcita Hula
  • 2 linguri de zahar pudra vanilat
  • 1 lingurita de apa de trandafiri
  • 200 gr de mure
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din albusuri:

Preincalzim cuptorul si punem pe o tava de 29x40 de cm hartie de copt. Albusurile se bat cu mixerul,adaugam apa de trandafir,otetul si amidonul. Treptat ,adaugam si zaharul si mixam cam 5 minute,pana cand albusurile sunt tari si daca rasturnam bolul,continutul nu se varsa. Punem compozitia in tava si dam la cuptor cam 20 de minute sau pana cand incepe sa devina maronie deasupra


.Lasam sa se raceasca in tava 5 minute,apoi rasturnam pe o hartie de copt si scoatem incet hartia de copt pe care s-a copt. Batem frisca cu zaharul si apa de trandafiri si o punem pe rulada. Punem deasupra ruladei si presaram mure. Cu ajutorul hartiei de copt rulam. Se pune la frigider,unde se tine 2-4 ore inainte de a servi.


Se taie cu un cutit de paine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

-Miti- 1

16.04.2014, 13:52

Lia,nici eu nu prea ma incumet la rulade si tare as vrea sa le descopar secretul

Alinutza80 1

16.04.2014, 13:55

Lavinia 1

16.04.2014, 14:06

o nebunie :

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada din albusuri cu crema de mascarpone si fructe de padure