Rulada din albusuri

de Adinuta san in Prajituri, 15 Apr 2014 | 4844 vizualizari

 

Daca va raman albusuri de la cozonac,puteti incerca aceasta rulada.

 

INGREDIENTE

  • Pentru rulada:
  • 6 albusuri
  • 1 lingurita de apa de trandafir
  • 2 linguri de amidon Gustin
  • 1 1/2 lingurita de otet
  • 250 gr de zahar
  • Pentru umplutura:
  • 200 ml frisca indulcita Hula
  • 2 linguri de zahar pudra vanilat
  • 1 lingurita de apa de trandafiri
  • 200 gr de mure
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din albusuri:

Preincalzim cuptorul si punem pe o tava de 29x40 de cm hartie de copt. Albusurile se bat cu mixerul,adaugam apa de trandafir,otetul si amidonul. Treptat ,adaugam si zaharul si mixam cam 5 minute,pana cand albusurile sunt tari si daca rasturnam bolul,continutul nu se varsa. Punem compozitia in tava si dam la cuptor cam 20 de minute sau pana cand incepe sa devina maronie deasupra


.Lasam sa se raceasca in tava 5 minute,apoi rasturnam pe o hartie de copt si scoatem incet hartia de copt pe care s-a copt. Batem frisca cu zaharul si apa de trandafiri si o punem pe rulada. Punem deasupra ruladei si presaram mure. Cu ajutorul hartiei de copt rulam. Se pune la frigider,unde se tine 2-4 ore inainte de a servi.


Se taie cu un cutit de paine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Adinuta san 1

16.04.2014, 13:52

Lia,nici eu nu prea ma incumet la rulade si tare as vrea sa le descopar secretul

Alinutza80 1

16.04.2014, 13:55

Lavinia 1

16.04.2014, 14:06

o nebunie :

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Rulada din albusuri cu crema de mascarpone si fructe de padure