Rulada din carne de porc

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 12 Ian 2011 | 7021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 fleica mare
  • 1 carnat semi-afumat
  • 6 felii de sunca
  • 6 felii bacon
  • 2 fasii sorici
  • usturoi
  • sare,piper
  • cartofi
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc:

Carnea se bate putin cu ciocanul pentru snitele,se sareaza si se pipereaza.Pe suprafata fleicii se aseaza feliile de sunca,2 catei de usturoi zdrobiti,iar in margine un carnat.Carnea se ruleaza cat mai strans si se leaga cu o ata de bucatarie.Rulada se imbraca in bacon si se infasoara in fasii de sorici.


Se aseaza intr-o tava cu ulei si se lasa la cuptor pana se rumeneste.

Cartofii taiati cubulete se fierb 10 minute in apa cu sare,apoi se scurg si se aseaza intr-o tava unsa.Deasupra se presara sare,piper si boia si se dau la cuptor aprox 25 min pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

lia maria 1

13.01.2011, 09:48

ce bogata e rulada

MotanLaOale 1

13.01.2011, 10:51

frumoasa si buna

jojoba 1

13.01.2011, 11:43

Deliciuuu!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu carne si cimbru