Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon

de Andra_Constantinescu in Retete Delikat, 19 Iul 2018 | 3548 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
De data aceasta am pregatit o rulada cu carne de pui la care am adaugat "Amestec de ierburi si boia" de la Delikat. Mi-a placut foarte mult aceasta combinatie de boia de ardei, faina de mustar, patrunjel, ceapa, usturoi, arpagic, oregano, piper negru si alb, zahar din trestie de zahar, sare de mare, ardei gras rosu si ulei de masline extravirgin.
Aceasta reteta a fost de fapt o provocare la un alt concurs, pe care l-am si castigat, si anume sa pregatesc ceva care sa contina fasole verde congelata, nuca si bacon, dar nu i-am uitat si pe prietenii mei de la Delikat.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru rulada:
  • 1/2 piept de pui (300 g)
  • sare
  • 1 lingurita cu varf de amestec de ierburi si boia de la Delikat
  • 50 g fasole verde congelata
  • 20 g nuca grosier
  • 50 g cascaval ras
  • 100 g bacon crud-uscat
  • Alte ingrediente necesare pentru preparat:
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 lingurita de amestec de ierburi si boia de la Delikat
  • 20 g nuca macinata
  • 100 g fasole verde congelata
  • sare
  • 300 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se spala pieptul de pui, se taie astfel incat sa se obtina o bucata mai mare si se bate cu ciocanul. Se unge pe ambele parti cu sare si cu amestecul de ierburi si boia. Se clateste fasolea verde (pentru a elimina gheata) si se asaza pe pieptul de pui (doar 50 g). Se presara nuca grosier si cascavalul ras, apoi pieptul de pui se ruleaza. Se inveleste in feliile de bacon si se prinde rulada cu scobitori.

Se pune ulei intr-un vas termorezistent. Se asaza rulada, se unge cu putin ulei, apoi cu amestec de ierburi si boia si se presara nuca macinata peste ea. Pe langa rulada se pune restul de fasole verde, se presara putina sare peste ea si se adauga apa. Vasul se acopera cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor. Dupa ce carnea s-a facut pe jumatate, se inlatura folia de aluminiu si se mai lasa la cuptor pana cand se rumeneste frumos. Se poate intoarce si de pe o parte pe cealalta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftele marinate cu tagliatele