Rulada din maruntaie de porc cu ou

de asubana in Mancaruri cu carne, 20 Mar 2011 | 5141 vizualizari

 

Mie mi-a ramas compozitie de la cighir si am facut 2 rulade in tavile de la chec.

 

INGREDIENTE

  •     măruntaie de porc - se fierb si se dau prin masina dupa care se adauga condimentele.
  •     ficat
  •     rinichi
  •     plaman
  •     limba
  •     inima
  •     sare
  •     piper
  •     usturoi dupa gust tocat marunt
  •     4 oua fierte tari
  •     o bucată de franzelă - cam 200gr
  •     pătrunjel proaspăt tocat
  •     ulei, sare,
  •     codimente : enibahar, tarhon, mărar uscat, delikat



Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din maruntaie de porc cu ou:

Se face compozitia ca la cighir. Se intinde o folie si se ruleaza carnea, se tapeteaza cu marar verd, si se ruleaza pe 3 oua fierte.


Se de la cuptor intr-o tava tapetata sau in hartie de cuptor.Se face proba chibritului pentru a incerca sa vedeti ca e gata.Lasati sa se raceasca apoi portionati.


Nu faceti ca mine sa fiti curioase sa umblati la ea cand e fierbinte ca se rupe .


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din maruntaie de porc cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

22.03.2011, 08:13

asubana 1

25.03.2011, 01:31

e o rulada din carnea care mi-a ramas de la drob...

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 21:05

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor