Rulada din maruntaie de porc cu ou

de asubana in Mancaruri cu carne, 20 Mar 2011 | 5391 vizualizari

 

Mie mi-a ramas compozitie de la cighir si am facut 2 rulade in tavile de la chec.

 

INGREDIENTE

  •     măruntaie de porc - se fierb si se dau prin masina dupa care se adauga condimentele.
  •     ficat
  •     rinichi
  •     plaman
  •     limba
  •     inima
  •     sare
  •     piper
  •     usturoi dupa gust tocat marunt
  •     4 oua fierte tari
  •     o bucată de franzelă - cam 200gr
  •     pătrunjel proaspăt tocat
  •     ulei, sare,
  •     codimente : enibahar, tarhon, mărar uscat, delikat



Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din maruntaie de porc cu ou:

Se face compozitia ca la cighir. Se intinde o folie si se ruleaza carnea, se tapeteaza cu marar verd, si se ruleaza pe 3 oua fierte.


Se de la cuptor intr-o tava tapetata sau in hartie de cuptor.Se face proba chibritului pentru a incerca sa vedeti ca e gata.Lasati sa se raceasca apoi portionati.


Nu faceti ca mine sa fiti curioase sa umblati la ea cand e fierbinte ca se rupe .


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din maruntaie de porc cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

22.03.2011, 08:13

asubana 1

25.03.2011, 01:31

e o rulada din carnea care mi-a ramas de la drob...

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 21:05

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta