Rulada din piept de pui cu ardei si kaiser

de Laly in Pui, 8 Iul 2010 | 4499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fara os
  • 2 ardei capia copti
  • 100 gr kaizer
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui cu ardei si kaiser:

Se spala pieptul si se lasa la scurs pe un prosop absorbant.


Ardeiul se taie pe jumatate.Kaizerul se taie feliute.


Se taie pieptul de pui pe jumatate.In interiorul pieptului se face un portofel.


Peste ardei se pune feliile de kaizer,si se ruleaza.Se pune ardeiul in interiorul pieptului.


Se prinde cu o scobitoare lucul pe unde a fost introdus ardeiul,pentru a nu curge umplutura.


Se sareaza si se pipereaza pieptul.Intr-o cratita cu ulei se pune pieptul la prajit la foc mic.


Se tine pana se rumeneste usor.Se poate servi alaturi de cartofi natur,sau alaturi de alte garnituri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui cu ardei si kaiser" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Laly 1

09.07.2010, 11:16

Madi va astept pe amndoua

Laly 1

09.07.2010, 11:17

Mihaela esti invitata mea

Corinuta 1

09.07.2010, 23:22

5 furcu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel in crusta de fulgi de porumb