Rulada din resturi

de angyb in Prajituri, 13 Noi 2012 | 2891 vizualizari

 

Cand am pregatit tortul poseta http://www.bucataras.ro/retete/tort-poseta-38173.html mi-au ramas bucati de pandispan asa ca am zis sa nu le arunc si am facut o rulada

 

INGREDIENTE

  • pandispan
  • 6 piscoturi
  • 100 g unt
  • 100 ml apa
  • 2 linguri de zahar
  • esenta de rom
  • nuttella
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din resturi:

Tocam marunt pandispanul impreuna cu piscoturile


Topim untul si il turnam peste amescul obtinut.


Topim zaharul impreuna cu apa si il turnam peste amestecul de pandispan amestecandu-le bine.


Amestecul obtinut il intindem pe folie alimentara si intindem deasupra nuttella.


Cu ajutorul foliei de plastic formam o rulada si dam la rece.


Decoram cu ciocolata sau daca doriti cu frisca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din resturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Cris2711 1

14.11.2012, 00:47

mamaieelena 1

14.11.2012, 14:45

bune resturi

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 12:09

suuper

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada "Krem a la Krem"