Rulada din resturi

de angyb in Prajituri, 13 Noi 2012 | 2529 vizualizari

 

Cand am pregatit tortul poseta http://www.bucataras.ro/retete/tort-poseta-38173.html mi-au ramas bucati de pandispan asa ca am zis sa nu le arunc si am facut o rulada

 

INGREDIENTE

  • pandispan
  • 6 piscoturi
  • 100 g unt
  • 100 ml apa
  • 2 linguri de zahar
  • esenta de rom
  • nuttella
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din resturi:

Tocam marunt pandispanul impreuna cu piscoturile


Topim untul si il turnam peste amescul obtinut.


Topim zaharul impreuna cu apa si il turnam peste amestecul de pandispan amestecandu-le bine.


Amestecul obtinut il intindem pe folie alimentara si intindem deasupra nuttella.


Cu ajutorul foliei de plastic formam o rulada si dam la rece.


Decoram cu ciocolata sau daca doriti cu frisca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din resturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Cris2711 1

14.11.2012, 00:47

mamaieelena 1

14.11.2012, 14:45

bune resturi

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 12:09

suuper

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ciocolata si blat capucino