Rulada Passion

de nadina73 in Dulciuri, 12 Mai 2010 | 7734 vizualizari

 

sincer sunt putin suparata pe mine ca nu mi-a iesit reteta cum trebuia,cred ca din cauza ciocolatei,trebuia simpla si eu am pus cu alune,asa ca a iesit mai inchisa la culoare

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 2 linguri de cacao
  • Crema:
  • 200 ciocolata alba
  • 200 ml firisca
  • 1 esenta vanilie
  • 1 plig gelatina transparenta
  • 125 ml suc de caise
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada Passion:

Albusurile se bat spuma apoi se pune zaharul si se mai bate putin dupa care se pune faina.Se imparte compozitia in 2 iar intr-una se pune cacao,apoi se pun in pungi separate si se taie coltul.Se unge o tava cu putin unt apoi se pune pe diagonala un rand maro si unu alb si se pune la copt la 160 grade 20-25 minute


Crema:se topeste ciocolata (eu am pus ciocolata alba cu alune, si cred ca totusi e mai buna cea simpla ciocolata alba simpla)cu frisca intr-o craticioara pe foc apoi se lasa la racit 2 ore dupa care se pune gelatina transparenat si vanilia.


Blatul obtinut se scoate din tava si se ruleaza cu un prosop umed.


Cand totul e pregatit se insiropeaza bine blatul cu sirop apoi se pune crema si se ruleaza din nou


Sincer e prima data cand fac acesta reteta si imi era foarte neclar ce trebuie facut cu sucul de caise ,asa ca eu am insiropat blatul cu el


Se pastreaza la rece


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Passion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

mariac 1

18.05.2010, 20:29

excelent bravo bravo bravo

nadina73 1

18.05.2010, 20:34

multumesc buni ,multumesc

nacularisa 1

05.05.2014, 19:26

La favorite!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Glazura rapida pentru orice prajituri