Rulada raw vegana

de anca_rm in Prajituri, 17 Aug 2016 | 543 vizualizari

 

Un preparat raw vegan perfect pentru zilele calduroase de vara in care nu avem chef sa pornim cuptorul. Este un preparat fara zahar, fara lapte si cel mai important fara foc , un preparat delicious cu putine calorii.


Am decis sa prepar acest desert pentru oaspetii mei care sunt vegani . Pe langa acest desert am pregatit si ardei umpluti cu linte si legume, un gratin de conopida cu sos de conopida , chiftelute din dovlecel cu quinoa si o salata de vinete cu tofu si ardei copt. .


 


 

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 300 gr tarate
  • 200 gr curmale fara samburi hidratate
  • 2 linguri unt de cacao lichefiat
  • 1 lingura miere
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • Pt umplutura :
  • 200 gr nuci hidratate
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura cacao /pudra roscove
  • 40 gr stafide
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1 lingura unt de cacao lichefiat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada raw vegana:

Punem in apa curmalele si nucile , in doua castroane separate si le lasam cel putin 2 ore .

In vasul unui mixer punem ingredientele pentru blat : taratele, curmalele hidratate mierea, scortisoara, untul de cacao lichid  si mixam pana obtinem o compozitie omogena su umeda.

Untul de cacao cand il cumparati este in stare solida , eu il pun cu borcanul  intr-un vas cu apa pe foc si il lasa sa se faca lichid .

Luam o folie de aluminiu si intindem pe ea , cu mana, aluatul din tarate . Lasam deoparte.

In vasul blenderului punem nucile hidratate , scurse bine de apa , mierea, stafidele,cacao/pudra de roscove, scortisoara si untul de cacao si mixam pana cand avem o compozitie fina . Din cand in cand trebuie sa opriti robotul si sa luati de pe marginile vasului compozitia .

Intindem crema peste blatul de tarate , rulam cu grija si punem la frigider pentru 4-5 ore sau la congelator pentru 1- 2 ore.

Feliem cu un cutit bine ascutit si servim .

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada raw vegana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

noiinbucatarie 1

18.08.2016, 22:52

elucubratiiculinare 1

20.08.2016, 09:31

buna

deyutzky 1

18.09.2016, 23:11

Suuuper!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!