Rulada''buturuga''

de ionela84 in Prajituri, 9 Apr 2013 | 1237 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt blat

  • 6 oua
  • 125 g zahar
  • 80 g faina
  • 60 g amidon
  • un praf de sare

Pt crema de ciocolata

  • 150 g ciocolata neagra amaruie
  • 400 ml lapte
  • 3 linguri de faina
  • 75 g unt
  • cacao
  • esenta de rom
  • 1lingura zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada''buturuga'':

Pt blat:se separa ouale.Se bat albusurile cu 40 g zahar.Galbenusurile se bat cu 4 linguri de apa fierbinte si 85 g zahar.Se inglobeaza faina amestecata cu amidon si apoi albusul se adauga si praful de sare.Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coace 12-15 min.


Blatul se scoate din cuptor se rastoarna pe un prosop textil pudrat cu zahar,hartia se umezeste putin si se desprinde cu grija de pe fund.Se ruleaza apoi blatul in prosop si se lasa sa se raceasca.


Pt crema:ciocolata se topeste pe bain-marine,laptele se pune la fiert se adauga cacaua, zaharul,ciocolata topita si faina se amesteca din cand in cand. Cand incepe sa fiarba se amesteca energic pana se ingroasa.Se ia de pe foc si apoi se adauga untul.Se amesteca pana se topeste iar la sfarsit se adauga esenta de rom


Se deruleaza blatul si se umple cu crema apoi se ruleaza inapoi.Inainte de servire se tine la rece 3h.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada''buturuga''" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

09.04.2013, 13:39

Bine ai venit

Lau 1

09.04.2013, 13:47

ionela84 1

09.04.2013, 17:11

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Rulada de bezea cu crema de ciocolata