Rulou de piept de pui

de aura78 in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2014 | 2658 vizualizari

 

SIMPLU SI BUN

 

INGREDIENTE

  • - 1 piept de pui
  • -1 cartof mare
  • - 2 morcovi
  • -patrunjel
  • -1 ou
  • -pesmet
  • -sare ,piper
  • -nucsoara (optional )
  • -100 g branza parmigiano reggiano
  • -pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de piept de pui:

Fierbe pieptul de pui impreuna cu cartoful si morcovii.


Intr-un castron pune : cartoful,pieptul de pui si morcovii mixati.Adauga patrunjel taiat marunt ,branza rasa ,oul ,2 linguri de pesmet si amesteca bine totul .Adauga nucsoara ,daca iti place .


Pune compozitia ,pe o hartie de copt si inainte de a forma ruloul ,pune 2 felii de branza si anghinare in conserva sau ardei .Este optional ,poti pune ce doresti .Eu am pus anghinare.


Formeaza ruloul , tapiteaza-l cu pesmet si pune-l intr-o tava dreptunghiulara ,unde in prealabil ai pus hartie de cuptor.


Pune-l la cuptorul incalzit la 180 de grade ,aproximativ 30de minute .Depinde de cuptor . Taie-l felii .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bya Ralu 1

05.03.2014, 21:02

foarte bun

aura78 1

06.03.2014, 09:16

Multumesc pentru aprecieri ....

_Alina_ 1

06.03.2014, 11:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Rulada din pulpe dezosate