Rulou din piept de pui

de mena29 in Pui, 10 Ian 2011 | 6273 vizualizari

 

Initial as fi vrut sa fac piept de pui la gratar cu salata asortata dar mi-am zis ca ar fi bine sa fac ceva mai altfel:)).Sursa de inspiratie a fost miha, ca de multe alte ori. Pentru ca mi-a placut Cordon Bleu-ul ei dar si pentru ca nu mai aveam cascaval(l-am folosit ieri la pizza:)) ) si sunca la fel,am facut ceva cu ce aveam in frigider :)).

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti pui;
  • 8 felii salam din piept de curcan;
  • 4 felii brinza topita feliata;
  • 16 feliute muschiulet de porc;
  • 12 feliute carnati de casa;
  • 2 oua;
  • 2 linguri faina;
  • pesmet;
  • ulei pentru prajit;
  • sare;
  • piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou din piept de pui:

Am dezosat cei doi piepti de pui si fiecare piept de pui l-am impartit in doua, astfel au rezultat patru bucati piept pui pe care le-am feliat frumos, am pus pe un tocator cate un piept de pui pe care l-am acoperit cu o bucata de folie alimentara si l-am batut usor cu ciocanul de snitel. Am condimentat cu sare si piper fiecare felie de piept pui iar deasupre fiecarei felii am asezat frumos 4 felii muschiulet de porc,apoi 2 felii salam din piept de curcan, 3 feliute carnati de casa si cate o felie de branza topita feliata. Am rulat pieptul de pui foarte strans si l-am prins cu tepuse din cele pe care le folosesc la frigarui.


Am batut cele doua oua cu doua linguri de faina si un praf de sare.Am luat fiecare rulou si l-am dat prin ou si mai apoi prin pesmet dupa care am prajit rulourile in ulei incins. Au iesit foarte delicioase si le-am servit cu salata asortata si cu un pahar de vin alb,productie proprie :)) .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

mena29 1

12.01.2011, 17:55

Motanel,ma bucur ca-ti place!

mena29 1

12.01.2011, 17:56

Asa e Miuta,dau si tie

mena29 1

12.01.2011, 17:56

Ruxy,draguta ca intotdeauna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Snitel milanez