Rulouri cu crema de cremsnit

de Rahela Velicu in Prajituri, 7 Ian 2017 | 2966 vizualizari

 

Rulouri delicioase, care se pot face pe cornete sau pe suluri facute din hartia de copt (circula acum ceva timp un tutorial pe facebook). Si imaginati-va cum le-am umplut eu la lumina lumanarii, ca fix cand m-am apucat de treaba, s-a luat curentul  Reteta si aici http://noiinbucatarie.ro/rulouri-cu-crema-de-cremsnit/

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 1 cutie de crema de Cremsnit
  • 750 ml lapte
  • 50 g ciocolata
  • 100 g nuca macinata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu crema de cremsnit:

Mai intai, lasam aluatul de foietaj la dezghetat, apoi il taiem intindem putin cu sucitorul sa devina mai subtire. Taiem fasii de cca 1 cm latime si le rulam pe cornete sau pe sulurile facute din hartie de copt.

Punem rulourile in tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru aprox. 20 de minute.

Intre timp, pregatim crema: punem mixul pentru crema intr-un bol, adaugam laptele si mixam cateva minute pana cand se ingroasa suficient.

Cu  o seringa de ornat cu un dui lung, vom umple rulourile formate cu crema, iar capetele le dam prin nuca.

Ciocolata o topim pe baie de aburi si trasam dungi subtiri peste rulouri cu ciocolata fierbine, se va intari imediat, asa ca ne miscam repede.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice tip de crema.

2

Deasupra pot fi pudrate cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu crema de cremsnit" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu suc de portocale