Rulouri cu crema de vanilie

de jolygina in Prajituri, 31 Mai 2010 | 9347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  foietaj  gen cremsnito
  • budinca de vanilie
  • 150g margarina
  • zahar vanilat
  •  un ou
  • 250g frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu crema de vanilie:

se taie foietajul in fasii subtiri si se ruleaza pe formele de rulouri

se ung cu ou deasupra si se coc 20-25 min

se scot si se umplu cu crema de vanilie

preparare crema vanilie:

se face bundinca conform instructiunilor de pe pachet si dupa ce am luat-o de pe foc punem margarina taiata cubulete si amestecam usor pana se incorporeaza bine ,la final se incorporeaza usor si frisca cu o spatula de sus in jos sa se incorporeze cat mai bine

se umplu rulourile si se pudreaza

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ela 1

01.06.2010, 00:26

swi eu cumpar rulouri gata facute,ultima data le-am umplut cu frisca si praf de cremes de la dr oetker,au fost buneee

nadina73 1

01.06.2010, 17:03

felicitari super super 5 furcu

jolygina 1

04.09.2011, 16:11

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni si crema de vanilie