Rulouri cu mere de post

de Georgiana78 in Prajituri, 26 Mar 2012 | 2523 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 8 mere rase
  • 3 linguri zahar
  • 100 gr margarina
  • ulei
  • scortisoara
  • sirop din 100 ml apa si 3 linguri zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu mere de post:

- se lasa foile sa se dezghete la temp camerei


- merele rase se pun pe foc mic cu zaharul cca 10 min pana nu mai au zeama si se amesteca cu 1 lingura margarina si scortisoara si se lasa la racit


- se pregatesc foile lipindu-se cate 3 unse cu ulei intre ele apoi se imparte compozitia de mere in atatea parti cate grupuri de foi avem si se aseaza compozitia pe o latura mica a fioii si se ruleaza iar ruloul se aseaza intr-o tava rotunda (de tarta am pus eu) tapetata bine cu margarina


- se procedeaza la fel cu toate foile si se aseaza in tava rotunda si se ung pe deasupra cu putin ulei


- se dau la cuptor pt 40 min la foc potrivit (180C) iar cand s-au rumenit, se scot, se lasa putin sa se mai raceasca apoi se toarna siropul caldut si se acopera cu un prosop


- se feliaza dupa preferinta si se serveste


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se poate umple si cu varza, ciuperci, spanac sau orice umplutura va place

2

sunt gustoase si usor de facut

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu mere de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Georgiana78 1

27.03.2012, 08:58

Va multumesc! Sunt gustoase sa stiti si nu fac mizerie pt ca sunt insiropate, iar a doua zi caci au mai ramas vreo 2 buc erau chiar baclavale cu mere.....

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:10

fffffffff bune, am trecut la fav

Georgiana78 1

27.03.2012, 15:35

Diana multumesc si o sa iti placa sigur! Sa imi spui cand ai sa faci!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere