Rulouri cu mere de post

de Georgiana78 in Prajituri, 26 Mar 2012 | 4419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 8 mere rase
  • 3 linguri zahar
  • 100 gr margarina
  • ulei
  • scortisoara
  • sirop din 100 ml apa si 3 linguri zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu mere de post:

- se lasa foile sa se dezghete la temp camerei

- merele rase se pun pe foc mic cu zaharul cca 10 min pana nu mai au zeama si se amesteca cu 1 lingura margarina si scortisoara si se lasa la racit

- se pregatesc foile lipindu-se cate 3 unse cu ulei intre ele apoi se imparte compozitia de mere in atatea parti cate grupuri de foi avem si se aseaza compozitia pe o latura mica a fioii si se ruleaza iar ruloul se aseaza intr-o tava rotunda (de tarta am pus eu) tapetata bine cu margarina

- se procedeaza la fel cu toate foile si se aseaza in tava rotunda si se ung pe deasupra cu putin ulei

- se dau la cuptor pt 40 min la foc potrivit (180C) iar cand s-au rumenit, se scot, se lasa putin sa se mai raceasca apoi se toarna siropul caldut si se acopera cu un prosop

- se feliaza dupa preferinta si se serveste

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se poate umple si cu varza, ciuperci, spanac sau orice umplutura va place

2

sunt gustoase si usor de facut

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu mere de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Georgiana78 1

27.03.2012, 08:58

Va multumesc! Sunt gustoase sa stiti si nu fac mizerie pt ca sunt insiropate, iar a doua zi caci au mai ramas vreo 2 buc erau chiar baclavale cu mere.....

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:10

fffffffff bune, am trecut la fav

Georgiana78 1

27.03.2012, 15:35

Diana multumesc si o sa iti placa sigur! Sa imi spui cand ai sa faci!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cea mai buna negresa de post