Rulouri de ardei copt, jambon si branza feta

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2011 | 2433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasii de ardei copti
  • fasii subtiri de jambon
  • cubulete de branza Feta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de ardei copt, jambon si branza feta:

Rulourile se prepara astfel : se aseaza o fasie de ardei copt , se acopera cu una de jambon apoi se aseaza la un capat un cub de branza. Se ruleaza si se aseaza pe o farfurie de servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de ardei copt, jambon si branza feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

mena29 1

10.01.2011, 10:40

Arata bine

Rocsi 1

10.01.2011, 11:03

super super

LUK 1

10.01.2011, 13:18

buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Castraveti umpluti