Rulouri de dovlecei

de Lau in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2013 | 2415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 200 g telemea de vaca
  • 2 linguri de smantana
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de dovlecei:

Dovleceii ii spalam dupa care ii curatam de coaja,


Intr-o oala punem la fiert apa cu sare si cand clocoteste adaugam dovleceii,ii lasam sa fiarba cca 10 min cat sa se inmoaie,


Ii scurgem de apa si ii lasam sa se raceasca bine dupa care ii taiem felii subtiri pe lungime,


Batem ouale cu sare si piper dupa gust,adaugam telemeaua data prin razatoare,smantana,rosiile tocate marunt,


In tava de briose o tapetam cu hartie de copt si asezam felii de dovlecei pe peretii laterali si la fundul tavii,adaugam cu lingura compozitia de branza si deasupra cascaval ras,


Dam tava la cuptorul incalzit pana ce amestecul se rumeste frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 23 %
219.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

camelia75 1

25.06.2013, 08:32

Simplu si gustos!

- Andreea - 1

25.06.2013, 08:58

Lau 1

25.06.2013, 11:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza, rosii si ardei