Rulouri de lasagna

de Lau in Lasagna, 2 Feb 2015 | 3611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 foi de lasagna
  • 600 g carne tocata
  • 2 cepe rosii
  • 3 rosii
  • 1 ardei verde
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 felii de bacon
  • Sos bechamel
  • 50 g unt
  • 50 g faina
  • 500 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 250 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de lasagna:

Intr-o oala punem apa cu sare la fiert si cand a inceput sa fiarba adaugam foile de lasagna(cate 3-4 foi) si le fierbem cca 4 min (sa fie al dente).

Le scoatem intr-o strecuratoare, le trecem pe sub un jet de apa rece dupa care le intindem pe masa.

Pregatim compozitia intr-o tigaie, calim ceapa tocata marunt, adaugam baconul taiat cubulete si lasam sa se prajeasca putin impreuna cu ceapa dupa care adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul tocat.

Dupa ce s-au calit putin impreuna adaugam pasta de tomate, rosiile tocate marunt, carnea tocata, condimente dupa gust si lasam sa fiarba impreuna cca 20 min.

Lasam sa se raceasca bine.

Sosul bechamel: Intr-o cratita adaugam untul si cand s-a topit adaugam faina, amestecam bine adaugand treptat laptele si lasam pe foc pana ce se ingroasa ca un sos cremos. Potrivim cu condimente dupa gust.

Pe fiecare foaie de lasagna adaugam cascaval ras, o lingura de carne si rulam cu grija. Repetam pana terminam.

Intr-o tava adaugam 1/2 din sosul bechamel rulourile de lasagna, restul de sos si deasupra adaugam cascal ras.

Dam tava la cuptorul incalzit cca 30 min pana se rumeste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de lasagna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Lau 1

03.02.2015, 09:28

mirela0911 1

03.02.2015, 14:32

Buuuunn!

madab 1

12.02.2015, 20:08

Suuuper

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Lasagna