Rulouri de lasagna

de Lau in Lasagna, 2 Feb 2015 | 1624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 foi de lasagna
  • 600 g carne tocata
  • 2 cepe rosii
  • 3 rosii
  • 1 ardei verde
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 felii de bacon
  • Sos bechamel
  • 50 g unt
  • 50 g faina
  • 500 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 250 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de lasagna:

Intr-o oala punem apa cu sare la fiert si cand a inceput sa fiarba adaugam foile de lasagna(cate 3-4 foi) si le fierbem cca 4 min (sa fie al dente).


Le scoatem intr-o strecuratoare, le trecem pe sub un jet de apa rece dupa care le intindem pe masa.


Pregatim compozitia intr-o tigaie, calim ceapa tocata marunt, adaugam baconul taiat cubulete si lasam sa se prajeasca putin impreuna cu ceapa dupa care adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul tocat.


Dupa ce s-au calit putin impreuna adaugam pasta de tomate, rosiile tocate marunt, carnea tocata, condimente dupa gust si lasam sa fiarba impreuna cca 20 min.


Lasam sa se raceasca bine.


Sosul bechamel: Intr-o cratita adaugam untul si cand s-a topit adaugam faina, amestecam bine adaugand treptat laptele si lasam pe foc pana ce se ingroasa ca un sos cremos. Potrivim cu condimente dupa gust.


Pe fiecare foaie de lasagna adaugam cascaval ras, o lingura de carne si rulam cu grija. Repetam pana terminam.


Intr-o tava adaugam 1/2 din sosul bechamel rulourile de lasagna, restul de sos si deasupra adaugam cascal ras.


Dam tava la cuptorul incalzit cca 30 min pana se rumeste frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de lasagna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Lau 1

03.02.2015, 09:28

mirela0911 1

03.02.2015, 14:32

Buuuunn!

madab 1

12.02.2015, 20:08

Suuuper

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu piept de pui, ciuperci si sos Bechamel