Rulouri de porc invelite in prosciutto

de La Ancuta in Porc, 17 Dec 2014 | 1068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii pulpa de porc
  • 6 felii de prosciutto
  • 6 felii cascaval
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa alba
  • 4-5 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc invelite in prosciutto:

Feliile de carne le batem usor cu ciocanul pentru snitele. Condimentam cu sare si piper. Pe fiecare felie de carne asezam cate o felie de cascaval si rulam (ca pe sarmale). Fiecare rulou il invelim in cate o felie de prosciutto.


Cartofii ii curatam si ii taiem felii groase. Ceapa o taiem julienne iar usturoiul felii subtiri. Intr-un castron amestecam cartofii, ceapa si usturoiul. Adaugam sare, piper, cimbru si ulei de masline apoi asezam legumele in tava.

Printre cartofi asezam rulourile de carne si mai stropim cu putin ulei de masline. Acoperim tava cu capac sau folie de aluminiu si dam la cuptor, la foc potrivit 40 de minute.


Scoatem folia si mai lasam tava la cuptor pana cand se rumeneste carnea.


Servim calde, alaturi de salata preferata. Pentru ca a venit frigul, noi am preferat muraturile :).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc invelite in prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

La Ancuta 1

18.12.2014, 23:51

Oana 1

05.01.2015, 15:19

Ce bine arata si ce strachinute frumoase! Super decorul!

La Ancuta 1

05.01.2015, 23:36

Multumesc mult, Oana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu salvie si rosii cherry