Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor

de Merisor in Pui, 11 Dec 2012 | 6515 vizualizari

 

Am ales niste carnati semiafumati pe care i-am combinat cu pieptul de pui si aluatul de snitele, iar gatiti la cuptor au iesit super!

 

INGREDIENTE

  • 6 jumatati de piept de pui
  • 6 carnati semiafumati
  • 2 oua
  • 1 lingurita mustar
  • 5 linguri faina
  • 50 gr lapte
  • sare
  • 150 gr fulgi de porumb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor:

Pieptul de pui spalat si scurs l-am filat cat am putut de subtire, l-am batut putin cu batatorul de snitele si l-am rulat pe carnat. Am prins pe alocuri cu scobitori.

Ouale le-am batut cu putina sare, am adaugat mustarul si am diluat cu laptele, am adaugat sare si 2 linguri de faina si am omogenizat.

Pe un platou am presarat cele 3 linguri de faina, iar pe altul am asezat fulgii de porumb.

Am trecut pieptul de pui intai prin faina, apoi prin compozitia cu ou si in final l-am tavalit prin fulgii de porumb.

Am tapetat o tava cu hartie de copt si am asezat rulourile.

Am dat la cuptor pentru 40 minute la 180 grade.

Am servit alaturi de piure de cartofi si muraturi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (57)

Merisor 1

12.12.2012, 17:06

Miha
cred ca si Dia vrea tot Silva

Merisor 1

12.12.2012, 17:14

Alinutza, cu Silva sau fara?

adry88 1

12.12.2012, 21:19

gustoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu sunca si cascaval