Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor

de merisor in Pui, 11 Dec 2012 | 3616 vizualizari

 

Am ales niste carnati semiafumati pe care i-am combinat cu pieptul de pui si aluatul de snitele, iar gatiti la cuptor au iesit super!

 

INGREDIENTE

  • 6 jumatati de piept de pui
  • 6 carnati semiafumati
  • 2 oua
  • 1 lingurita mustar
  • 5 linguri faina
  • 50 gr lapte
  • sare
  • 150 gr fulgi de porumb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor:

Pieptul de pui spalat si scurs l-am filat cat am putut de subtire, l-am batut putin cu batatorul de snitele si l-am rulat pe carnat. Am prins pe alocuri cu scobitori.


Ouale le-am batut cu putina sare, am adaugat mustarul si am diluat cu laptele, am adaugat sare si 2 linguri de faina si am omogenizat.


Pe un platou am presarat cele 3 linguri de faina, iar pe altul am asezat fulgii de porumb.


Am trecut pieptul de pui intai prin faina, apoi prin compozitia cu ou si in final l-am tavalit prin fulgii de porumb.


Am tapetat o tava cu hartie de copt si am asezat rulourile.


Am dat la cuptor pentru 40 minute la 180 grade.


Am servit alaturi de piure de cartofi si muraturi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

merisor 1

12.12.2012, 17:06

Miha
cred ca si Dia vrea tot Silva

merisor 1

12.12.2012, 17:14

Alinutza, cu Silva sau fara?

adry88 1

12.12.2012, 21:19

gustoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu "Ceva fin"