Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor

de Merisor in Pui, 11 Dec 2012 | 6439 vizualizari

 

Am ales niste carnati semiafumati pe care i-am combinat cu pieptul de pui si aluatul de snitele, iar gatiti la cuptor au iesit super!

 

INGREDIENTE

  • 6 jumatati de piept de pui
  • 6 carnati semiafumati
  • 2 oua
  • 1 lingurita mustar
  • 5 linguri faina
  • 50 gr lapte
  • sare
  • 150 gr fulgi de porumb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor:

Pieptul de pui spalat si scurs l-am filat cat am putut de subtire, l-am batut putin cu batatorul de snitele si l-am rulat pe carnat. Am prins pe alocuri cu scobitori.

Ouale le-am batut cu putina sare, am adaugat mustarul si am diluat cu laptele, am adaugat sare si 2 linguri de faina si am omogenizat.

Pe un platou am presarat cele 3 linguri de faina, iar pe altul am asezat fulgii de porumb.

Am trecut pieptul de pui intai prin faina, apoi prin compozitia cu ou si in final l-am tavalit prin fulgii de porumb.

Am tapetat o tava cu hartie de copt si am asezat rulourile.

Am dat la cuptor pentru 40 minute la 180 grade.

Am servit alaturi de piure de cartofi si muraturi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (57)

Merisor 1

12.12.2012, 17:06

Miha
cred ca si Dia vrea tot Silva

Merisor 1

12.12.2012, 17:14

Alinutza, cu Silva sau fara?

adry88 1

12.12.2012, 21:19

gustoase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu sunca si cascaval