Tocanita de pipote si ficatei de pui

de Stefania1964 in Pui, 28 Ian 2016 | 2019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g pipote de pui
  • 300g ficatei de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 1 cana apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • ulei pentru prajit
  • 1 cescuta de lapte pentru ficatei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si ficatei de pui:

Spalam bine pipotele si ficateii in apa rece si le taiem bucati mai mici. Ficateii ii punem in lapte pentru 1-2 ore, iar pipotele le fierbem 15-20 minute cu putina sare.


Intr-o tigaie punem ulei, iar cand s-a incins adaugam pipotele, dupa cateva minute adaugam si ficateii scursi de lapte; lasam sa se prajeasca pana scade toata apa lasata de la ficatei, apoi punem ceapa si o prajim cateva minute.


Bulionul il diluam cu apa si le adaugam in tigaie, lasam sa fiarba la foc mic pana scade toata apa, amestecand din cand in cand. In ultimele minute punem usturoiul zbrobit, potrivim de sare si piper mai amestecam putin si lasam sub capac inca vreo 3-4 minute. Stingem focul si presaram cu patrunjel verde.


Se serveste cald cu mamaliguta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

merisor 1

28.01.2016, 21:07

Tare buna tocanita ta!

katty 1

29.01.2016, 08:08

mihaelar63 1

29.01.2016, 09:12

Felicitari pentru prima reteta postata Tocanita ta arata foarte bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu spanac si cascaval