Rulouri de vinete cu branza Brie

de CaroleCuisine in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2012 | 4622 vizualizari

 

Un aperitiv gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata (2,3) depinde cat vreti sa faceti
  • 100 g de branza.Eu am folosit branza Brie.
  • 2-3 rosii taiate cubulete
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel
  • 1 lingura cu varf de ricotta(se poate pune si smantana)
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vinete cu branza Brie:

Taiem vinetele feliute subtiri. Punem uleiul la incins intr-o tigaie (2-3 linguri de ulei). Inainte sa prajim feliutele de vinete, le stropim cu putina apa evitand astfel absoarberea uleiului. Se prajesc bine pe ambele parti.

Intre timp punem celelalte ingrediente intr-un castron,le amestecam bine pana obtinem o pasta.  Pe masa de lucru intindem putina folie de plastic, punem felita peste si o lingurita de pasta. Apoi, cu ajutorul foliei, rulam felia de vanata si o strangem bine la ambele capete. Taiem cu foafeca si scoatem usor ruloul din folie.

Le punem pe un platou si.....Pofta buna!

TIPS-URI

1

Sunt mai bune reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinete cu branza Brie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vinete cu pui