Rulouri din ardei copti cu carne tocata.

de lilik in Mancaruri cu carne, 18 Sep 2012 | 1743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei grasi rosii,mari
  • 400 gr carne tocata amestec vita-porc
  • 1 ou
  • 3 felii de paine pt toast
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • 4 linguri parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din ardei copti cu carne tocata.:

Coacem ardeii pe plita si ii lasam in folie de aluminiu sa se inmoaie.


Intre timp pregatim carnea.


Amestecam carnea tocata cu parmezan ras,sare,piper,patrunjel verde tocat marunt,ou si cu painea inmuiata si data pe razatoare.Amestecam bine si lasam deoparte.


Scoatem ardeii din aluminiu si ii decojim,apoi ii facem fasii de 5-6 cm(latime),pe care presaram putina sare.


Luam din compozitia de carne si facem cate un sululet de aceeasi latime cu fasia de ardei,dupa care o punem pe ardei si rulam,apoi inchidem cu o scobitoare si punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Dam la cuptorul incins la 180° circa 30 de minute(laturile rulourilor sunt putin rumene).

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga usturoi dupa plac.

2

Puteti face cu compozitie de chiftele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din ardei copti cu carne tocata." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

lilik 1

19.09.2012, 23:19

Anna,Eduard,Toamna

Sidy 1

20.09.2012, 08:49

O nebunieeeeeeee !!!!

lilik 1

20.09.2012, 12:28

Sidy saru'mana ma bucur ca iti plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne tocata de porc si vita