Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si bacon

de Bunica in Curcan, 26 Feb 2016 | 1656 vizualizari

 

Am avut un piept de curcan și m-am tot gândit ce să fac cu el. L-am feliat și o parte l-am făcut rulouri, iar alta condimentată am lăsat-o pentru un grătar. Deci să purcedem la treabă....

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de curcam feliat
  • 250 g. ciuperci proaspete
  • 1 legătură ceapă verde
  • 15 felii bacon
  • 1 ou
  • 1/2 legătură mărar
  • 50 ml. vin alb
  • sare
  • piper
  • 50 ml. ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si bacon:

Felii de piept de curcan se bat cu ciocanul de șnițele.


Sărăm, piperăm și le lăsam până preparăm ciupercile.


Ceapa curățată, spălată, tocată mărunt se călește până devin sticloasă în uleiul încins.


Adăugăm ciupercile spălate si tocate mărunt si călim până scade zeama.


Lăsăm la răcit puțin 5-6 minute, adăugăm oul si verdeața tocată mărunt.


Sărăm și piperăm după gust.


Luăm o felie din pieptul de curcan, punem o lingură de ciuperci, rulăm cât la strâns.


Îmbrăcăm ruloul în bacon și-l așezăm într-un vas de ceramică.


Turnăm vinul în vas, acoperim cu folie de aluminiu si dăm vasul la cuptorul încins la 170 grade.


După 30 minute luăm folia de aluminiu și lasăm să se rumenească rulourile.


Servim cu garnitura dorită si cu salată.


 

TIPS-URI

1

Feliile de piept pot fi condimentate după dorință .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

noiinbucatarie 1

01.03.2016, 11:00

Cat de bune sunt!

anca_rm 1

02.03.2016, 13:56

vai Bunica draga ce ai facut aici , mmm o bunatate

merisor 1

14.03.2016, 07:37

Ce festin aici! Eu am lipsit de la masa asta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Curcan la cuptor