Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si bacon

de Bunica in Curcan, 26 Feb 2016 | 4739 vizualizari

 

Am avut un piept de curcan și m-am tot gândit ce să fac cu el. L-am feliat și o parte l-am făcut rulouri, iar alta condimentată am lăsat-o pentru un grătar. Deci să purcedem la treabă....

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de curcam feliat
  • 250 g. ciuperci proaspete
  • 1 legătură ceapă verde
  • 15 felii bacon
  • 1 ou
  • 1/2 legătură mărar
  • 50 ml. vin alb
  • sare
  • piper
  • 50 ml. ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si bacon:

Felii de piept de curcan se bat cu ciocanul de șnițele.

Sărăm, piperăm și le lăsam până preparăm ciupercile.

Ceapa curățată, spălată, tocată mărunt se călește până devin sticloasă în uleiul încins.

Adăugăm ciupercile spălate si tocate mărunt si călim până scade zeama.

Lăsăm la răcit puțin 5-6 minute, adăugăm oul si verdeața tocată mărunt.

Sărăm și piperăm după gust.

Luăm o felie din pieptul de  curcan, punem o lingură de ciuperci, rulăm cât la strâns.

Îmbrăcăm ruloul în bacon și-l așezăm într-un vas de ceramică.

Turnăm vinul în vas, acoperim cu folie de aluminiu si dăm vasul la cuptorul încins la 170 grade.

După 30 minute luăm folia de aluminiu și lasăm să se rumenească rulourile.

Servim cu garnitura dorită si cu salată.

 

TIPS-URI

1

Feliile de piept pot fi condimentate după dorință .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Rahela Velicu 1

01.03.2016, 11:00

Cat de bune sunt!

anca_rm 1

02.03.2016, 13:56

vai Bunica draga ce ai facut aici , mmm o bunatate

Merisor 1

14.03.2016, 07:37

Ce festin aici! Eu am lipsit de la masa asta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Copane de curcan cu bere