Rulouri din piept de pui cu cartofi evantai

de Sim0na in Pui, 22 Mar 2012 | 3178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 1 castravete murat
  • 6 felii cascaval
  • felii de bacon
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • 2 cartofi mai mari
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • 1/2 bucata varza rosie
  • otet balsamic
  • ulei masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui cu cartofi evantai:

Pieptul de pui l-am transat felii subtiri pe care le-am batut cu ciocanul de snitele. Le-am sarat si piperat. Deasupra pieptului batut bine am pus cate o felie de cascaval si o bucata de castravete murat. Am rulat bine, in asa fel incat sa nu iasa cascavalul cand le voi praji. Am imbracat rulourile in feliile de bacon, apoi le-am dat prin faina, apoi prin ouale batute, apoi prin pesmet. Le-am pus putin la prajit in ulei.



Cat se prajeau rulourile am pregatit cartofii, i-am curatat, i-am taiat evantai punand bucati de unt intre feliile taiate. Am presarat sare si piper si i-am bagat la cuptor. Au stat la cuptor pana s-au rumenit. Am uns un vas de yena cu unt, apoi am pus rulourile si le-am dat la cuptor ptr 30 min, la foc mic.



Cat au stat rulourile si cartofii la cuptor, am pregatit salata de varza

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu cartofi evantai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

diana_k 1

23.03.2012, 21:38

foarte bun

Sim0na 1

23.03.2012, 22:33

babi5 1

13.06.2013, 20:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu "Ceva fin"