Rulouri din piept de pui cu garnitura de cartofi cu branza si marar

de Julia_Snow in Pui, 26 Iun 2014 | 6815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui (200 g.)
  • branza telemea (100g.)
  • 2 fire usturoi verde
  • 300 g. cartofi noi
  • marar
  • sare, piper, curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui cu garnitura de cartofi cu branza si marar:

Cartofii se curata, spala si se pun la fiert cu sare, iar usturoiul se curata, spala si se taie marunt.
Branza se marunteste cu mana si se amesteca cu usturoiul.
Pieptul de pui se taie in bucati care sa poata fi rulate mai apoi.
Fiecare bucata se bate bine, ca pentru snitel, se prsara cu sare, piper, curry si se umple cu branza cu usturoi (pentru rulouri folosim jumatate din cantitatea de branza cu usturoi).Se ruleaza, avand grija a se introduce capetele inauntru si se fixeaza cu scobitori daca e nevoie.
Rulourile se dau prin ou batut si apoi prin pesmet.
Se prajesc in ulei, avand grija ca focul sa nu fie totusi prea tare, astfel incat rulourile sa aiba timp sa se patrunda. Dupa ce s-au rumenit frumos, se scot pe servetele de hartie, care sa absoarba excesul de grasime.Bineinteles ca se scot si scobitorile:)
Cartofii se lasa la fiert pana cand pot fi striviti cu usurinta.
Se scot din apa, se strivesc grossier, se potrivesc de sare si se adauga restul de branza si usturoi cat sunt fierbinti. Se omogenizeaza usor si se adauga mararul, taiat marunt.
Pofta buna!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu garnitura de cartofi cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu Philadelphia,sunca si bacon