Rulouri din piept de pui cu garnitura de cartofi cu branza si marar

de Julia_Snow in Pui, 26 Iun 2014 | 3492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui (200 g.)
  • branza telemea (100g.)
  • 2 fire usturoi verde
  • 300 g. cartofi noi
  • marar
  • sare, piper, curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui cu garnitura de cartofi cu branza si marar:

Cartofii se curata, spala si se pun la fiert cu sare, iar usturoiul se curata, spala si se taie marunt.

Branza se marunteste cu mana si se amesteca cu usturoiul.

Pieptul de pui se taie in bucati care sa poata fi rulate mai apoi.

Fiecare bucata se bate bine, ca pentru snitel, se prsara cu sare, piper, curry si se umple cu branza cu usturoi (pentru rulouri folosim jumatate din cantitatea de branza cu usturoi).Se ruleaza, avand grija a se introduce capetele inauntru si se fixeaza cu scobitori daca e nevoie.

Rulourile se dau prin ou batut si apoi prin pesmet.

Se prajesc in ulei, avand grija ca focul sa nu fie totusi prea tare, astfel incat rulourile sa aiba timp sa se patrunda. Dupa ce s-au rumenit frumos, se scot pe servetele de hartie, care sa absoarba excesul de grasime.Bineinteles ca se scot si scobitorile:)

Cartofii se lasa la fiert pana cand pot fi striviti cu usurinta.

Se scot din apa, se strivesc grossier, se potrivesc de sare si se adauga restul de branza si usturoi cat sunt fierbinti. Se omogenizeaza usor si se adauga mararul, taiat marunt.

Pofta buna!:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu garnitura de cartofi cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

Dya Daniela Andrei 1

28.06.2014, 13:55

Place!

Julia_Snow 1

28.06.2014, 20:05

Dantes, Xana si Dya, multumesc

babi5 1

27.11.2014, 12:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui umplute cu ciuperci, praz si branza