Rulouri din pulpe de pui cu prosciutto crudo

de LUK in Pui, 22 Sep 2011 | 11494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui dezosate
  • prosciutto crudo(cate o felie pentru fiecare pulpa)
  • cascaval (cate o bucatica pentru fiecare pulpa)
  • 1 ou
  • faina,pesmet
  • scobitori
  • ulei 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din pulpe de pui cu prosciutto crudo:

 Pulpa de pui se bate usor cu ciocanul pentru snitele.Optional puteti curata grasimea.

In interiorul pulpei asezam o felie de prosciutto apoi o bucatica de cascaval.Rulam,prindem la capete cu scobitori.

Punem uleiul la incins.Amestecam faina cu pesmetul.Batem oul.

Dam rulourile prin ou,pesmet apoi prajim in uleiul incins pe toate partile pana cand se rumenesc frumos.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din pulpe de pui cu prosciutto crudo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

LUK 1

27.09.2011, 08:30

oo mamaie nu e deloc asa..dar am mult noroc ca ma ajuta si sotul la multe..ca de cand am inceput serviciul..nu prea mai am timp de nimic..

mihaelar63 1

01.10.2011, 08:59

Super-apetisant

Lau 1

03.10.2011, 22:35

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu mustar si smantana