Sabich (Sandvis israelian cu vinete si oua fierte)

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 26 Noi 2017 | 898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mare
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • Pentru sosul de Tahini:
  • 4 linguri tahini (pasta de susan)
  • sucul de la 1 lamaie
  • 2 catei de usturoi, pisati
  • sare
  • 4 linguri apa calda
  • 1 lingurita patrunjel tocat
  • Pentru salata:
  • 1 rosie mare
  • 1/2 castravete
  • 1/4 ceapa rosie
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • sare
  • 2 pita mari
  • oua fierte tare
  • hummus
  • castraveti murati
  • Amba (optional, sos de mango)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sabich (Sandvis israelian cu vinete si oua fierte):

Se decojeste vanata din loc in loc, longitudinal, cu ajutorul unui peeler, apoi se taie in felii nu foarte subtiri.


Se aseaza prosoape de hartie pe o suprafata curata si se presara cu sare. Se aseaza feliile de vanata deasupra si se presara iar cu sare. Se lasa 30 minute.


Intre timp, se fierb ouale si se taie rosia, castravetele si ceapa in cuburi mici.


Pentru salata, se adauga rosia, castravetele, ceapa, patrunjelul tocat, sucul de lamaie si sarea intr-un bol si se amesteca bine.


Se amesteca toate ingredientele pentru sosul tahini.


Se incalzeste ulei intr-o tigaie incapatoare, la foc mediu spre mare si se prajesc feliile de vanata, uscate in prealabil, in ture, pana devin aurii si s-au inmuiat. Se transfera pe prosoape de hartie si se presara cu sare.


Se incalzesc pita.


Se umplu pita cu felii de vanata, salata, ouale fierte, feliate, castraveti murati, sos amba, hummus si sos tahini si se consuma imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sabich (Sandvis israelian cu vinete si oua fierte)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

oanapl 1

26.11.2017, 23:06

mirela0911 1

27.11.2017, 09:17

Suna tare bine!

dantes 1

01.12.2017, 10:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6490 puncte

Rocsi

6225 puncte

RODIMUR

3958 puncte

anuta

3714 puncte

Panacris

3343 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Şaorma de casă bogată în vitamine