Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)

de ionela2682 in Dulciuri, 13 Iul 2011 | 7909 vizualizari

 

O reteta usoara cu putine ingrediente!..

 

INGREDIENTE

  • 140 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou mare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • 1 albus +2 lg apa pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt):

-untul ,zaharul vanilat si zaharul se mixeaza


-adaugam oul si mixam bine


-adaugam faina in care am adaugat praful de copt


-framantam bine ,dam la rece pentru cel putin 1 ora.


-dupa ce aluatul s-a intarit intindem foaie subtire de 0,5 cm decupam fursecurile le asezam in tava cu hartie de copt cu spatiu intre ele


-ungem cu albusul usor batut cu apa,presaram zahar tos


-coacem 13-15 min sau pana se rumenesc putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mihaelaM 1

14.07.2011, 18:17

ionela2682 1

15.07.2011, 09:57

Geanyka 1

21.03.2014, 08:44

Cata faina trebuie la aceste fursecuri?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8247 puncte

Rocsi

4922 puncte

Constelatialeu

4723 puncte

RODIMUR

3513 puncte

Ksenya

2276 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post cu biscuiti si gem