Saccottini cu trufe

de Bunica in Paste, 3 Oct 2013 | 2966 vizualizari

 

Saccottini cu trufe sunt paste cu umplutura de trufe.

 

INGREDIENTE

  • 250 g. saccottini cu trufe
  • 200 g. smantana pentru gatit
  • 200 g. branza tare rasa(branza de capra de la Delaco)sau cascaval
  • 2 linguri parmezan ras
  • 2-3 linguri ulei de masline extra virgin
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 varf lingurita rozmarin
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saccottini cu trufe:

Intr-o tigaie calim in uleiul de masline incins ceapa tocata marunt.


Branza rasa se amesteca bine cu smantana.O punem in tigaie si lasam sa fiarba la foc mic.


Pentru gust adaugam la sfarsit usturoiul zdrobit,sare,piper si rozmarin.


Intr-o oala de 3l. punem la fiert 2,500 l. apa cu sare si cateva picaturi de ulei.


Cand apa clocoteste punem pastele si lasam sa fiarba 5 minute.


Scurgem pastele si peste ele adaugam sosul.


Se serveste cu parmezan ras deasupra.

TIPS-URI

1

Daca nu suportati rozmarinul puteti pune condimentul dorit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saccottini cu trufe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Cris2711 1

04.10.2013, 12:58

Corinuta 1

04.10.2013, 15:40

ce minune ai gatit aici Buni?

camelia75 1

04.10.2013, 17:24

Buni,imi place tare mult combinatia.Trecut la favorite.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Paste gratinate, cu sunca si telemea