Salala de icre

de nadina73 in Salate, 25 Mar 2010 | 1840 vizualizari

 

sant foarte bune ,se mai pot face si cu miez de paine alba inmuiat in lapte

 

INGREDIENTE

  • gris fiert in lapte cu putina sare sa fie mai tare grisul(depinde de cantitatile care faceti)
  • icre (eu am avut de crap)
  • ulei
  • sare
  • 1 ceapa alba mare razuita foarte fin
  • 1 lamaie(sucul)
  • masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salala de icre:

Se fierbe gris in lapte cu putina sare(sa fie mai gros putin grisul nici toarte tare nici foarte moale)apoi se lasa la racit.

Icrele se curata de pielita daca au si apoi se pune cate putin gris rece si se mixeaza bine si cate putin ulei pana se incorporeaza tot grisul

Ceapa se da prin razuitoarea mica si se amesteca la final cu icrele gata facute se mai pune sare daca este nevoie si sucul stors de la o lamaie

Se orneaza dupa preferinta

Se servesc pe crutoane de paine uscata cu masline

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salala de icre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Salala de icre-0
Salala de icre-1
Salala de icre-2
Salala de icre-3
Salala de icre-4
Salala de icre-5

COMENTARII (7)

mariac

mariac 1

25.03.2010, 23:44

nota maxima super bune

madi_marin

madi_marin 1

26.03.2010, 12:15

mmmm.......super bune. imi plac la nebunie.....

nadina73

nadina73 1

27.03.2010, 11:49

multumesc mult de tot

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!