Salala de icre

de nadina73 in Salate, 25 Mar 2010 | 1860 vizualizari

 

sant foarte bune ,se mai pot face si cu miez de paine alba inmuiat in lapte

 

INGREDIENTE

  • gris fiert in lapte cu putina sare sa fie mai tare grisul(depinde de cantitatile care faceti)
  • icre (eu am avut de crap)
  • ulei
  • sare
  • 1 ceapa alba mare razuita foarte fin
  • 1 lamaie(sucul)
  • masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salala de icre:

Se fierbe gris in lapte cu putina sare(sa fie mai gros putin grisul nici toarte tare nici foarte moale)apoi se lasa la racit.

Icrele se curata de pielita daca au si apoi se pune cate putin gris rece si se mixeaza bine si cate putin ulei pana se incorporeaza tot grisul

Ceapa se da prin razuitoarea mica si se amesteca la final cu icrele gata facute se mai pune sare daca este nevoie si sucul stors de la o lamaie

Se orneaza dupa preferinta

Se servesc pe crutoane de paine uscata cu masline

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salala de icre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mariac 1

25.03.2010, 23:44

nota maxima super bune

madi_marin 1

26.03.2010, 12:15

mmmm.......super bune. imi plac la nebunie.....

nadina73 1

27.03.2010, 11:49

multumesc mult de tot

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

ULTIMELE COMENTARII

Sidy

Si acum Somonul... "In Norvegia, situatia privind cultivarea > pestelui este catastrofala. La o ferma atat de > mica creste un numar atat de mare de peste, 2 > milioane de unitati de somon. Pestele se > imbolnaveste, e vorba de aproape o pandemie: > necroza pancreatica si anemia infectioasa a > somonului a capturat toata Norvegia. Insa, acest > lucru este tainuit de consumatori", spune Kurt. > Activistul are colectate probe, inregistrari > video, care arata cum muncitorii de la > crescatorii toarna in apa un pesticid puternic cu efecte > neurotoxice. > > "Ei insisi trebuie sa poarte masti si costume de > protectie, ca sa nu fie afectati de substantele > chimice destinate curatarii rezervoarelor de apa > de paraziti. Astfel, somonul se imbiba cu aceste > produse chimice, ceea ce ar putea ameninta > sanatatea consumatorului. Somonul norvegian este > cel mai toxic aliment din lume, si asta in > conditiile in care industria pescuitului ocupa al > doilea loc dupa venituri in Norvegia''. > > Pe fundul lacurilor pline cu apa de ploaie se > gaseste un reziduu de 15 m incarcat cu bacterii, > resturi de furaje putrede si substante chimice > care sa distruga parazitii. Nivelul de > contaminare este foarte inalt. Substante toxice, > excremente de peste... Fundul marii este complet > distrus, e ca o fabrica de gaz. Bule de metan si > pesticide identice unor atacuri cu gaze'', > relateaza Kurth dupa ce a folosit camere subacvatice spion > pentru a filma. > O alta problema a pescarilor norvegieni este asa > numitul paduche de peste, ce paraziteaza pe corpul pestelui > si il ucide. > > "Paduchele intre timp devine rezistent la > chimicale asa incat pescarii sunt nevoiti sa > folloseasca pesticide tot mai puternice, iar > acest lucru se reflecta negativ asupra pestilor. > 50% din puietul de cod de la ferme se naste cu > mutatii genetice. Pestii nu pot sa inchida gura. > Aceasta mutatie genetica nu dispare timp de opt > generatii. Consumatorul cand vede un peste ca > acesta, nu doreste sa-l manance, daca insa i se > taie capul, nimeni nu observa", mai spune el. > > Somonul mutant are si carnea friabila. > > "Acest lucru nu ar trebui sa existe, carnea > somunului are consistenta elastica. Dupa cum > stiti, somonul salbatic are 5-7% grasime, iar cel > crescut artificial tocmai 15-34% grasime. Si > toate toxinele se acumuleaza in tesutul adipos. > In consecinta, acest peste devine cel mai toxic > din lume", subliniaza ecologistul. > > La randul sau, toxicologul francez Jerome Ryuzzen > confirma declaratiile ecologistului. > > „Intr-adevar, gradul de contaminare a somonului a > crescut foartte mult. Este de 5 ori mai nociv si > toxic decat orice alte produse. Aceste toxine ar > trebui sa fie evitate in consum, pentru a reduce > riscul de expunere a organismului'', a subliniat > toxicologul.

Care este alimentul care se vinde in toate supermarketurile si care ne distruge sanatatea

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!