Salam de biscuiți

de LadyCrs in Prajituri, 29 Mar 2012 | 5866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de biscuiti populari
  • două cești de zahăr
  • două cești de lapte
  • 6-7 linguri cacao
  • 250 g margarină sau unt
  • esență rom
  • opțional stafide, rahat, nucă de cocos
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiți:

Într-un vas am rupt biscuiții cât de mărunt am putut. După aceea am pus margarina la topit, după care am adăugat zahărul, lingurile de cacao, laptele și esența de rom și am amestecat bine până s-au omogenizat toate. Apoi am pus siropul obținut peste biscuiți și am amestecat bine până ce biscuiții au absorbit toată cantitatea de sirop. Am adăugat stafidele și rahatul taiat bucățele.


Pentru a-i da forma unui salam am folosit folie alimentară pe care am presărat nucă de cocos sau puțină cacao, am turnat din compoziție în funcție de cât de mare mi-am dorit să fie salamul și am înfășurat sub forma unui salam. Se dă la rece până se întărește astfel încât să îl putem felia. Mie mi-au ieșit cam 4 batoane :)

 

TIPS-URI

1

stafidele le-am înmuiat în apă călduță

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiți" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

deyutzky 1

30.03.2012, 00:17

bucatarimcudiana 1

30.03.2012, 13:41

bun,bun

Sim0na 1

30.03.2012, 20:50

N-am mai facut de mult... foarte fain arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu ciocolata