Salam de biscuiti reteta

de mihaelaM in Dulciuri, 17 Apr 2011 | 2912 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta 

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 500g biscuiti populari
  • 1pachet  unt(250g)
  • 1cana zahar
  • 2 cani lapte
  • 3 linguri cacao
  • coaja de lamaie
  • 1fiola esenta de rom
  • cocos pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta:

Salam de biscuiti reteta


Punem laptele pe foc impreuna cu untul,zaharul si lasam sa dea in fiert.Intre timp rupem biscuitii .


Cand laptele a dat in fiert punem cacaua si amestecam bine dupa care adaugam esenta si biscuitii si amestecam usor pana absoarbe tot laptele,


Lasam compozitia sa se mai raceasca dupa care o modelam ca pe un salam si o impachetam strans intr-o folie alimntara dar nu inainte de a-i da cu cocos pe deasupra,.


Strangem bine si il punem la frigider timp de cateva ore, chiar pana a doua zi.


Daca e nevoie cand il taiem ii mai putem da cu cocos .


POFTA BUNA!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mihaelaM 1

18.04.2011, 14:55

ina pune de reteta ca e atre buna

mihaelaM 1

18.04.2011, 14:55

fetelor va multumesc din suflet

mihaelaM 1

18.04.2011, 14:56

si le multumesc si celor care m-au vizitat si va pup de nu va vedeti pe toate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de 8 martie