Salam de biscuiti reteta

de Rocsi in Dulciuri, 11 Mai 2010 | 3631 vizualizari

 

 Salam de biscuiti reteta

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 450 gr biscuiti simpli
  • 100 gr unt
  • 7 linguri zahar
  • 180 ml lapte
  • 3 linguri cacao
  • o mana de stafide
  • 2 esente rom
  • 1 esenta vanilie
  • coaja de portocala
  • 6 patratele ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta:

Salam de biscuiti reteta


Stafidele se inmoaie in putina apa calda si cu o esenta de rom.


biscuitii se sfarama bucatele cu degetele(sau puteti sa ii macinati)


intr-o cratita se pune ciocolata la topit.


peste ciocolata topita se pune zaharul,laptele si cacao si se lasa pe foc pana ce zaharul este bine dizolvat.


cand aces sirop se mai raceste,sa fie doar caldut,se adauga untul.


cand acesta s-a racit de tot se adauga esenta de rom,esenta de vanilie si coaja de portocale.


tot aceste amestec se pune peste biscuitii sfaramati.


se adauga si stafidele inmuiate.


se amesteca bine toate.


se ia o bucata de folie,se intinde pe masa,se pune amestecul de biscuiti,se da forma unui salam si se da la frigider..


cand il taiati puteti tavali feliile prin nuca de cocos.

 

TIPS-URI

1

daca compozitia nu s-a inchegat bine si e sfaramicioasa ,mai adaugati putin lapte caldut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

13.05.2010, 11:00

stai linistita nadina...sa fie asta o problema...multumesc

Adinacarla 1

17.05.2010, 14:21

salam de biscuiti... de cand nu am mai facut...trebuie sa fac si eu cat mai curand

Rocsi 1

17.05.2010, 14:26

eu cred k acest desert e la indemana oricui...nu e nici costisitor si nici greu de preparat..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 21:28

Desert bomboane Raffaello, cu arahide

de RODIMUR 5

ieri la 21:03

Ciulama de ciuperci, de post

de vasimur 3

ieri la 16:09

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu suc de portocale