Salam de biscuiţi, reţetă cu cocos

de Aletta in Prajituri, 26 Aug 2015 | 7027 vizualizari

 

 Salam de biscuiţi, reţetă cu cocos.

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti Petit Beurre
  • 2 esente de rom Dr. Oetker
  • 50 g cocos
  • 25 g cacao
  • 300 ml lapte
  • 100 g unt Rama
  • 200 g zahar
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă cu cocos:

 Salam de biscuiţi, reţetă cu cocos

Biscuitii se sfaramiteaza.

Laptele se pune la incalzit si cand da sa fiarba se adauga cacaoa amestecata cu zaharul si se amesteca bine.

Se lasa 5 minute si se adauga untul cubulete. Se i-a de pe foc dupa ce s-a topit si untul.

Se pune esenta de rom si se omogenizeaza.

Se toarna peste biscuiti si se face un aluat nici prea moale nici prea tare incat sa se poata forma un sul (de salam).

Se lasa la frigider. (Planul era sa stea peste noapte la rece dar nu a rezistat decat 2 ore neatins.)

Se pudreaza cu cocos.

TIPS-URI

1

se poate folosi mai multa cantitate de zahar dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi spiralati