Salam de biscuiţi, reţetă de post

de Gicuta69 in Prajituri, 6 Mar 2015 | 10631 vizualizari

 

Salam de biscuiţi, reţetă de post

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti populari
  • 150 g ciocolata de post
  • 250 g rahat
  • 100 g zahar
  • 200 ml lapte de soia (apa)
  • 100 g margarina
  • 100 g nuca macinata
  • 50 g cacao
  • esenta rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă de post:

Salam de biscuiţi, reţetă de post


Biscuitii se zdrobesc iar rahatul se taie cubulete.


Margarina se pune la topit impreuna cu ciocolata la foc mic. Cacao se amesteca cu zaharul apoi o desfacem cu laptele rece dupa care se pune peste amestecul de ciocolata si margarina .


Se adauga si rahatul, se lasa sa dea cateva clocote se ia de pe foc si se pune esenta. Dupa ce s-a racit se toarna peste biscuitii care au fost amestecati cu nuca. Punem totul pe o foaie de celofan care a fost presarata cu nuca de cocos si formam un sul gros, foarte compact.


Se pastreaza la rece si se poate servi a doua zi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

06.03.2015, 20:57

Ce imi place!

iri_iri 1

19.11.2016, 20:53

Annapurna 1

04.12.2016, 13:56

Daca pui si un mar, curatat de coaja si taiat cubulete , o mana de stafide inmuiate in rom si cateva linguri de dulceata de visine va iesi o minune care nu rezista mai mult de cateva minute pe platou

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec duo de post