Salam de biscuiţi, reţetă de post

de Gicuta69 in Prajituri, 6 Mar 2015 | 9161 vizualizari

 

Salam de biscuiţi, reţetă de post

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti populari
  • 150 g ciocolata de post
  • 250 g rahat
  • 100 g zahar
  • 200 ml lapte de soia (apa)
  • 100 g margarina
  • 100 g nuca macinata
  • 50 g cacao
  • esenta rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă de post:

Salam de biscuiţi, reţetă de post

Biscuitii se zdrobesc  iar rahatul se taie cubulete.

Margarina se pune la topit impreuna cu  ciocolata la foc mic. Cacao se amesteca cu zaharul apoi o desfacem cu laptele  rece  dupa care se pune  peste  amestecul de ciocolata si margarina .

Se adauga si rahatul, se lasa sa dea cateva clocote se ia de pe foc si se pune esenta. Dupa ce s-a racit se toarna peste biscuitii care au fost amestecati cu nuca. Punem totul pe o foaie de celofan care a  fost presarata cu nuca de cocos si formam un sul gros, foarte compact.

Se pastreaza  la rece si se poate servi a doua zi.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

06.03.2015, 20:57

Ce imi place!

iri_iri 1

19.11.2016, 20:53

Annapurna 1

04.12.2016, 13:56

Daca pui si un mar, curatat de coaja si taiat cubulete , o mana de stafide inmuiate in rom si cateva linguri de dulceata de visine va iesi o minune care nu rezista mai mult de cateva minute pe platou

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere si nuci prajite