Salata a la Russe de post

de Gicuta in Mancaruri de post, 1 Apr 2015 | 35695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 morcovi
  • o telina mica
  • 200 gr mazare congelata
  • 4 castraveti murati
  • 2 gogosari murati
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata a la Russe de post:

Se curata morcovii, telina, cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Mazarea se pune si ea la fiert separat. Dupa ce sunt fierte, legumele se toaca cubulete si se pun intr-un vas. Se toaca marunt castravetii si gogosarii si se pun intr-o strecuratoare la scurs. Se amesteca legumele fierte, scurse si tocate, se asezoneaza cu sare,  piper si maioneza pregatita dintr-un cartof fiert, o lingura de mustar, un praf de sare,  50 ml ulei si zeama de lamaie. Se orneaza dupa preferinta.

Maioneza: Cartoful fiert l-am pasat in blender impreuna cu  mustarul si un praf de sare , dupa care am adaugat  treptat uleiul, alternativ cu zeama de lamaie dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata a la Russe de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Xandrinne 1

18.12.2015, 07:13

aia 1

11.08.2017, 21:46

multumesc pentru reteta, a iesit foarte buna, in special proportia intre diversele legume si acritura a fos perfecta.
Maioneza de cartof a fost suficienta ca sa 'lege' salata, dar facuta dintr-un singur cartof nu a ajuns si la decor. Ciudat dar la gust mi s-a parut grea, ceea ce nu a fost o problema in cantitate redusa, dar cred ca ar fi fost prea mult sa mai fac probabil inca de doua ori pe atit ca sa imbrac salata.
Am decorat cu fisii lungi de ardei kapia bine scursi si boabe de mazare.

mapafida 1

03.04.2019, 18:04

Tocmai am facut dar am folosit maioneza de fasole alba,iar cand se mananca peste se poate adauga ton sau alt fileu de peste ,dupa gust, si e delicioasa!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7117 puncte

mihaelar63

4819 puncte

Rocsi

4698 puncte

katty

4376 puncte

RODIMUR

3284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gulas de porc cu cartofi si galuste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Morcovi pai