Salata a la Russe de post

de Gicuta69 in Mancaruri de post, 1 Apr 2015 | 25314 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 morcovi
  • o telina mica
  • 200 gr mazare congelata
  • 4 castraveti murati
  • 2 gogosari murati
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata a la Russe de post:

Se curata morcovii, telina, cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Mazarea se pune si ea la fiert separat. Dupa ce sunt fierte, legumele se toaca cubulete si se pun intr-un vas. Se toaca marunt castravetii si gogosarii si se pun intr-o strecuratoare la scurs. Se amesteca legumele fierte, scurse si tocate, se asezoneaza cu sare, piper si maioneza pregatita dintr-un cartof fiert, o lingura de mustar, un praf de sare, 50 ml ulei si zeama de lamaie. Se orneaza dupa preferinta.


Maioneza: Cartoful fiert l-am pasat in blender impreuna cu mustarul si un praf de sare , dupa care am adaugat treptat uleiul, alternativ cu zeama de lamaie dupa gust.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata a la Russe de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

cmioara35 1

08.07.2015, 15:13

ce decor suuuper!!

Xandrinne 1

18.12.2015, 07:13

aia 1

11.08.2017, 21:46

multumesc pentru reteta, a iesit foarte buna, in special proportia intre diversele legume si acritura a fos perfecta.
Maioneza de cartof a fost suficienta ca sa 'lege' salata, dar facuta dintr-un singur cartof nu a ajuns si la decor. Ciudat dar la gust mi s-a parut grea, ceea ce nu a fost o problema in cantitate redusa, dar cred ca ar fi fost prea mult sa mai fac probabil inca de doua ori pe atit ca sa imbrac salata.
Am decorat cu fisii lungi de ardei kapia bine scursi si boabe de mazare.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu conopida-post