Salată bavareză cu parizer

de elucubratiiculinare in Salate, 7 Feb 2013 | 4802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 2 castraveciori în oțet,
  • 200 g parizer,
  • 1 ceapă albă,
  • 1 măr,
  • 1/2 lămâie,
  • 2 linguri oțet de mere cu miere,
  • 1 linguriță muștar,
  • 3 linguri maioneză,
  • o lingură mărar proaspăt tocat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată bavareză cu parizer:

Cartofii se curăță, se taie cubulețe și se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se fierb 12-15 minute de când începe apa să clocotească. Se scot într-o strecurătoare și se lasă la răcit. Între timp tăiem ceapa fideluță, se presară puțină sare, se freacă bine, apoi se stoarce. Parizerul se taie feliuțe subțiri, apoi bețișoare. Castraveciorii se taie rondele - în cazul în care sunt mai mari se taie mai întâi în două pe lungime. Mărul se curăță de coajă și de căsuța cu sâmburi. Se taie cubulețe și se stropește cu zeama de la jumătate de lămâie. Într-un castron amestecăm cartofii cu ceapa, castraveciorii, parizerul și mărul. Adăugăm oțetul de mere diluat cu 2 linguri apă, muștarul, maioneza și mărarul. Amestecăm ușor. Se dă la rece până la servire.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată bavareză cu parizer" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Lau 1

08.02.2013, 10:12

bun

elucubratiiculinare 1

08.02.2013, 13:03

multumesc

Rocsi 1

08.02.2013, 20:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu piept de pui