Salata de sfecla rosie

de burdulea56 in Salate, 6 Aug 2010 | 5824 vizualizari

 

Salata de sfecla, este in topul preferintelor mele, imi place oricand si aproape cu orice.

 

INGREDIENTE

  • 5 sau 6 bucati sfecla,
  • 2 lingurite chimen,
  • sare,
  • otet,
  • 3 linguri hrean razuit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie:

Spalam sfecla si o punem la fiert cu apa rece. Fierbem aproximativ 1 ora si 30 minute, scurgem apa, lasam sfecla sa se raceasca putin, se curata de coaja, se rade pe razatoarea cu gauri mari. Punem sfecla razuita intrun bol de sticla, adaugam hreanul, chimenul, amestecam bine, potrivim gustul de sare si otet. Salata astfel preparata se pune in borcan si se poate pastra cam 1-2 saptamani in frigider.


Se serveste alaturi de preparate din carne afumata (costite, carnati), tocanite din carne de porc, pasare, vita.

 

TIPS-URI

1

Imi place sfecla nu prea fiarta, dar restul familiei nu e de aceeasi parere, desi e mult mai sanatoasa asa cum imi place mie, o fac asa cum le place lor sa manance toata lumea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

adry88 1

20.05.2011, 10:56

SENO 1

09.11.2011, 18:05

este si in topul preferintelor mele prezentarea e de nota 10

diana_k 1

09.11.2011, 19:03

foarte buna salata ...eu o mananc si goala

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Salata 'Bratara de granat'